Blogmas Dag 7 | Kine & Guro pynter pepperkaker i blinde

Guro og jeg pyntet pepperkaker i blinde i blogmas i fjor også, og det var veldig gøy, så vi ville gjenta det i år også. Vi er heldige som har venner som vil være med på sprellet vårt, og det blir jo ikke blogmas uten en gjesteopptreden fra Kine 🙂
Tidligere har Kine vært med på å spise både sjokolade og babymat i blinde på kanalen vår, og selv om hun ikke måtte spise noe denne gangen, fikk hun fortsatt ikke se hva hun holdt på med. Snart kommer hun automatisk til å ta på seg bind for øynene så fort hun kommer inn døra her 🙂

Jeg filmet moroa, og det var veldig vanskelig å ikke le høy innimellom. Spesielt når Kine skulle pynte siste pepperkaken med prikker, og druknet halve kaken i fargen isteden 🙂
Tusen takk for at du ville være med i videoen vår Kine 🙂

Nå er jeg veldig trøtt og sliten etter en lang dag med filming, så nå skal jeg sette meg til på sofaen og se litt på youtube, før jeg går og legger meg. Jobb i morgen 🙂

Ha en god natt, og en fin dag i morgen. Snart helg (for noen av oss – jeg skal jobbe både lørdag og søndag, men jeg skal jobbe sammen med Emilie, så det gjør ikke noe.)

-Pia-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..