Blogmas Dag 9 | Matchallenge

Det er endelig tid for en ny matchallenge. Vi spurte for lenge siden om dere kunne sende oss noen bilder fordi vi ville ha med en matchallenge i blogmas, og som alltid skuffet dere ikke. Vi fikk mange fine bilder, og valget falt på bildet vi fikk av Cecilie 🙂De ble veldig gode, og jeg syns jo ikke de ble så ulike de på bildet 🙂 Vi syns disse videoene er veldig morsomme å filme, så til neste år skal vi gjøre så godt vi kan med å få filmet en matchallenge i måneden. Derfor håper vi dere vil fortsette å sende oss bilder av mat som vi skal gjenskape uten oppskrift 🙂 Det kan være alt fra frokost til middag, kaker og desserter. Vi kan ikke love at vi lager alt vi får bilde av, men vi plukker ut nok til at vi kan legge ut en i måneden fra januar av.

Over til kakene vi lagde denne gangen. Vi må jo være ærlige å si at vi valgte kanskje ikke den mest utfordrende kaken denne gangen, men det har blitt en del matlaging i det siste, så vi valgte en av de enkle. Vi har ikke slettet de andre bildene vi fikk, så kanskje vi kan lage de en annen gang 🙂

Vi håper dere får en flott helg, og kos dere masse i dag.

-Pia-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..