Mer enn bare «vår vektreise»

En av de tingene Pia og jeg har brukt bloggen og youtubekanalen vår til, er å fortelle dere om vektreisene våre. Jeg skrev mye rundt gastric sleeve operasjonen min, både før og etter, og Pia har delt mye om den hun skal igjennom. Jeg skjønner jo at når man legger ut slike ting på nettet så vil det føre med seg en del. Kommentarer så fort noen ser at du ikke holder deg til en diett de mener du bør holde deg til. Kommentarer om at nå har du vel gått opp i vekt igjen. Når kommer det ny vektreise video? Vektreise her og vektreise der. Jeg skjønner også at folk er nysgjerrige, at det er flere der ute som leter etter informasjon om denne operasjonen, som kanskje skal gjennom en selv eller som vurderer det. Jeg lette selv etter informasjon før min operasjon, men Pia og jeg er så mye mer enn vektreisene våre.

Jeg begynte og tenke på dette da jeg hadde en instagram livesending for litt siden. Jeg drev og snakket om at ingen hadde noe med hva jeg spiste og at slike kommentarer kan man holde for seg selv. Da var det en som mente at slikt måtte Pia og jeg bare regne med, for vi hadde jo bygget publikummet vårt på vektreisene våre så det var jo det folk ville se, og lese om.  Om det er sant så er jo det veldig synd, Pia og jeg har så mye mer å dele enn bare vektreisene våre.
Etter at det har vært en del snakk om kroppspress og lignende i det siste (vi har vel egentlig begge tenkt på dette lenge før den kroppspressdebatten for en liten stund tilbake) har Pia og jeg snakket om det, og det er ingen av oss som syns noe om det å skulle lage vektreisevideoer lenger. Dette er ikke fordi vi har noe å skjule (som vektoppgang), men fordi vi syns det blir et litt feil fokus. Dette med vektreisene er jo nettopp det at det er, VÅRE vektreiser. Dette er det som har fungert for oss, men det er ikke alle som bør ta eller får mulighet til en slik operasjon. Vi vil fortsette og dele vår reise med dere gjennom vloggene (youtubekanalen vår) og noen blogginnlegg her og der, men å lage videoer som bare handler om vektreisene vil vi gi oss med. Og for å være ærlig så er jo det helt opp til oss. Hvis dette gjør at vi mister følgere så får det bare være, men vi håper jo at vi at dere ser at vi har mer å tilby enn å snakke om vekta vår.
Vi kommer til og fortsette å dele tips til oppskrifter og små tips her og der, og som sagt så vil vi fortsette og oppdatere i vloggene (når vi har noe å oppdatere om) og i blogginnlegg. Pia er jo i startfasen av sin vektreise og vil dele sin med dere, men ikke så ofte som jeg gjorde. Hun føler seg ikke helt komfortabel med det lenger, så da må vi respektere det 🙂

Vi kan jo ikke gjøre annet enn å håpe på forståelse for valget vi tar, og at dere skjønner hvorfor vi gjør det, men vekt er ikke lenger noe Pia og jeg ønsker og sette så mye fokus på. Det vil selvfølgelig ikke si at vi ikke skal fortsette på vektreisene, for de er langt fra ferdige, men vi vil ikke dele like mye som før, i hvertfall ikke på samme måte som før.

Vi ønsker dere alle en riktig god påske ❤

~Guro~

5 kommentarer om “Mer enn bare «vår vektreise»

 1. Hilde Schrøder sier:

  Hei.
  En en operasjon er så mye mer enn en lett løsning. Jeg har tatt en gastric bypass, dette gjorde jeg i 2011. Det er mange holdninger rundt dette, jeg har gitt beskjed til dem rundt meg at det er mitt valg, og om det går eller ikke er også opp til meg. Jeg jobber hele tiden med meg selv for å ta de riktige valgene, ikke alltid like enkelt. Dere er tøffe som deler så mye. Digger det.

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Takk for at du delte din erfaring med oss 🙂
   Det er absolutt ikke en lett løsning, men som du sier, noe man må jobbe med hver dag.
   Det er mange holdninger og meninger rundt slik operasjon, og ganske mange mener og syns uten og vite hva en slik operasjon egentlig er. Mye derfor jeg ville dele mine erfaringer rundt det også 🙂
   ~Guro

   Liker

 2. Kristine Halvorsruuuud sier:

  Dere tåler jo streng talt ingentinf omtrent! Istedenfor å slutte og snakke om vektreise burde dere heller hjelpe andre som kanskje er i samme situasjon som dere.

  Lære dem at det er OK og falle tilbake osv. Dere er på en måte avhengig av at alle skal syntes det dere gjør er bare bra, og hvis dere får kritikk gir dere opp. Tragisk og sende ut slike signaler 😉

  Om noen spør dere om hva dere spiser osv trenger dere ikke og angripe og forklare dere. Og gi opp er hvertfall det dere er flinke til. Folk reagerer jo når du har fått slanke operasjon men går opp og ned igjen: ikke for at dem vil dømme deg men for at dem vil vite mer om sånne ting.

  Lykke til videre. Om dere gir opp alt pga kritikk har dere ingenting på YT fronten og gjøre. Og nei, jeg er ingen HATER 😉 om noen skulle sagt «haters make you famous».

  Liker

  • norwaytwins85 sier:

   Hei Kristine.

   Heldigvis er det ingen her som har gitt opp og det kommer vi heller ikke til å gjøre 👍 Og jeg er ganske sikker på at vi ikke gir ut signaler om å gi opp heller. Det er viktig å stå på 💪🏻
   Dette har heller ikke noe med at vi ikke tåler noe å gjøre, vi sier ikke at alle skal like det vi gjør. (det ville vært ganske urealistisk av oss å tro at alle skal like/være enige med oss 😁)
   Vi kommer selvfølgelig til å fortsette og svare på kommentarer, mail og andre spørsmål vi får rundt vår erfaringer med vektreisene våre. Vi syns det er veldig hyggelig å kunne hjelpe andre, men ting har forandret seg med hva og hvor mye vi er komfortable med å dele uten at noen spør oss. Og det er lov 🙂
   Det å forsvare seg selv mot de som er frekke syns jeg skal være greit. Vi går ikke til angrep selv om vi forklarer eller forsvarer hverandre innimellom 😉
   Og igjen, her er det ingen som skal gi opp 😁
   Heller ingen som sier at du er hater her, du gir din mening og vi svarer. For det var tydeligvis et par ting vi måtte oppklare som du hadde misforstått 🙂
   Ha en fin dag videre.
   ~Guro

   Liker

 3. Elin sier:

  God påske til dere også 🙂 Jeg håper folk forstår at dere må få lov til å velge selv hva dere vil dele både her og på youtube kanalen. Det er tross alt deres kanal og deres valg.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..