På vei til Oslo

Det er lørdag, og toget til Oslo S er overraskende fullt. Jeg sitter heldigvis tvers over for Guro, så endte ikke opp helt alene i et hav av fremmede. Knuten i magen er på plass, og har vært der siden i går kveld. Pulsen er høy, og blikket flyr fram og tilbake. Det er derfor jeg valgte å skrive litt. Prøver å ha noe annet å tenke på, men samtidig skjelver jeg på hendene, så det tar meg lengre tid enn normalt. Det er i stunder som dette at pølsefingrene mine sliter med å treffe bare en bokstav av gangen.

Vi er på vei til Oslo for å se på Trollmannen fra Oz på Chateau Neuf. Guro og jeg fikk billetter av mamma til jul, og ho er med ho også. En ordentlig jentedag i Oslo.

Teateret starter kl 16, så vi skal spise middag i Oslo før vi reiser hjem i kveld. Jeg gleder meg veldig til å se Trollmannen fra Oz, for det er en av favorittfilmene mine, men jeg har aldri sett det på scenen før. Jeg gleder meg til å tilbringe dagen sammen med Guro og mamma, men jeg er ikke glad for at toget er så fullt. Jeg trives ikke veldig godt i Oslo, og steder der det er mange folk. Er angsten for ille, så trives jeg ikke så godt der det er lite folk heller…. Det som hjelper meg i dag er at jeg er sammen med Guro og mamma, og det hjelper litt. De passer på meg.

Håper dere får en kjempe fin lørdag ❤️

~Pia

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..