Om oss

Her er litt om oss, Tvillingene fra Norge – aka Norwaytwins 😉

NORWAYTWINS

IMG_4152
Vi er tvillingsøstre på 31 år, som har blogget sammen i 3 år. Vi synes det er kjempe moro. Vi legger ut flere  innlegg i uken. I september 2014 startet vi også en youtubekanal ( NTwinsBlogg ) sammen, hvor vi også legger ut videoer hver dag. Vi filmer også vlogger (videodagbok) hver dag, så hvis dere vil se litt hvordan hverdagen vår er så sjekk ut kanalen vår. (Spoiler! Vi lever ganske normale liv)

Vi blogger og lager videoer om alt som interesserer oss. Som for eksempel: Beauty, mat, livet vårt og andre morsomheter. Vi elsker og underholde andre, og føler at dette er vår måte å leve ut underholdningsdrømmen på 🙂
Vi er også glad i å lage mat, og vi elsker og komme opp med våre egne oppskrifter. Drømmen er og en dag gi ut en kokebok sammen. Vi har ideen om hvordan vi vil den skal være og har faktisk begynt og jobbe med den. Kanskje vi en vakker dag vil finne noen som vil gi den ut 🙂
«Dream big, or go home» sier nå vi 🙂

Vi jobber hele tiden med å gjøre bloggen og videoene våre bedre, og tar gjerne i mot forslag fra leserne våre hvis det er noe spesielt dere vil se.

I september 2016 var vi med i P3 Dokumentaren «Langt til bloggtoppen».

Vi ser stadig etter samarbeidsmuligheter, så hvis du er interessert send oss gjerne en mail. Her er mulighetene mange 🙂

Kontakt oss: norwaytwins85@gmail.com

Følg oss på sosiale medier:
Facebook: Norwaytwins
Twitter: @NorwayTwins
Instagram: @norwaytwinsblog
Snapchat: norwaytwins
Gobi: Norwaytwins

PIA

IMG_2621-1

Hei. Velkommen til bloggen vår.

Jeg er altså 1 av 2 norwaytwins 🙂 Jeg er også den eldste av oss. Jeg er hele to minutter eldre enn Guro. Dette var veldig viktig da vi var mindre, men nå tenker jeg ikke så mye over det lenger.
Historien min begynte 4. mai 1985. Samme kveld som Bobbysocks vant Melodi Grand Prix med sangen «La det swinge». Heldigvis visste mamma og pappa bedre enn å oppkalle oss etter dem, og vi ble i stede oppkalt etter to kusiner som mamma hadde i barnehagen i Bodø.

Mamma og pappa var ganske unge da de fikk oss, og det er beundringsverdig at de taklet det så bra som de gjorde. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort hadde jeg fått tvillinger da jeg var 22 eller 25 år (pappa var 22 og mamma 25). Jeg var tvillingen som lærte alt sist, og jeg tror det var derfor det var veldig viktig for meg at folk visste at jeg var eldst. Guro lærte klokka,  å svømme og lese før meg. Jeg gikk med klokke jeg også, men det var mest for «show». Jeg lærte det etterhvert, og kan i dag både klokka og lese. Jeg lærte meg også å svømme, og hvis du ser bort ifra den ene gangen jeg holdt på å drukne i et badebasseng i Danmark, så holder jeg meg alltid flytende.

Etter 12 år på skolen, med både positive og negative opplevelser, var jeg kjempe lei av skolen, og visste ikke hva jeg ville bli når jeg ble stor, så jeg tok meg et friår for å jobbe isteden. Et friår ble til mange, og etter 5 år på Meny, 3 år med utredelse av migrenen min, og brudd med forloveden min, følte jeg meg endelig klar til å begynne på skolen igjen. Det var endelig på tide at jeg gjorde noe jeg ikke hadde hatt mot til å gjøre før, og jeg søkte meg inn på høyskolen i Halden. Sommeren 2011 fikk jeg beskjeden om at jeg kom inn på Internasjonal kommunikasjon, og den høsten flyttet jeg til Halden. Jeg skulle for første gang gjøre noe stort uten Guro. Vi har alltid gjort ting sammen (vi bor sammen nå), men denne gangen var jeg alene.
Jeg likte skolen veldig godt denne gangen, og jeg var glad for at jeg ventet så lenge som jeg gjorde. Jeg hadde endelig funnet det jeg var ment for, og jeg hadde det kjempe gøy. Jeg hadde det så gøy at jeg søkte et års utveksling til Newcastle University i England, og kom inn 🙂
Høsten 2012 flyttet jeg til Newcastle sammen med to venninner fra klassen, og hadde et av de beste årene i livet mitt. Det var utrolig vanskelig å være borte fra familie og venner, spesielt Guro, men jeg opplevde så utrolig mye forskjellig, og hadde et så bra år at jeg kan ikke angre på at jeg dro. Guro kom heldigvis mye på besøk, og i dag er det Guro som oftes sier at hun savner Newcastle 🙂 Sommeren 2014 fullførte jeg bacheloren min i Internasjonal Kommunikasjon, og etter at jeg tar en eksamen nå til sommeren , så er jeg helt ferdig med bachelorgraden min. Nå må jeg bare finne meg en jobb…. og det er ikke like lett. Jeg har vært arbeidsledig siden sommeren, men søker på jobber. Håper å finne noe snart. I mellomtiden er jeg opptatt med denne bloggen, youtubekanalen vår, venner, familie og livet. Jeg har fått brokk, og prøver derfor å gå ned i vekt sammen med Guro sånn at jeg kan operere det etterhvert. Ellers går mye av støtten min, og bekymringene mine, til Guro som har vært gjennom en del. Hun deler reisen sin her på bloggen, så følg med på innleggene som heter «Dette er meg» og «Guros Vektreise».

Ellers er jeg en person med mange interesser. Famile og venner står øverst på lista. Ingenting er så viktig for meg som familien og vennene mine. Jeg liker også å lese bøker og se på tv. Jeg følger med på utallige serier fra USA, men noen av favorittene mine er NCIS Los Angeles, Arrow, Scorpion, Supernatural og Teen Wolf. Forvent dere mye prat om serier og filmer 🙂
De siste årene har jeg også blitt mer interessert i alt som har med sminke, hud/hårpleie osv. Dette kommer dere nok også til å lese mye om her på bloggen vår.
De største hobbyene mine er matlaging og ta bilder. Jeg er alltid den som har med meg kameraet mitt overalt, og alltid den som tar utallige bilder hver gang vi er sammen med vennene våre 🙂

Jeg har også en stor «obsession with Frozen yoghurt», og etter at jeg fant ut at de har det i Fredrikstad og på Nordby-senteret i Sverige, har jeg alltid lyst til å dra dit. Sjokolade yoghurt med blåbær, nøtter og sjokolade strøssel er favoritten 🙂
Favorittmaten min er taco, ramen og sushi, og cola er favorittdrikken min, men det har jeg sluttet å drikke siden jeg prøver å legge om livsstilen min. Det var ikke så vanskelig å slutte som jeg trodde det ville bli, og jeg merker allerede en stor forandring.

Så dette er altså meg…. en liten del av meg i hvert fall 🙂

Følg meg gjerne på Twitter (@MissPia85) , Instagram (@misspia85) og Snapchat (norwaytwins)

GURO

12809992_10156628968815078_737977006_o

Litt om meg… mye av det Pia skrev om tidlig i livet sitt gjelder jo meg også. Ble født samme dag, to minutter etter Pia, og foreldrene hennes er også mine.

Etter videregående begynte jeg på lærerhøgskolen i Tønsberg, men etter tre år fant jeg ut at det var ikke noe for meg så jeg sluttet på skolen. Så hvorfor fullførte jeg ikke når jeg bare hadde ett år igjen? Fordi jeg ville gjøre noe som gjorde meg glad, og som føltes riktig, og skolen var det totalt motsatte.
Etter at jeg sluttet på skolen begynte jeg å jobbe mer og mer på en Menybutikk. Og jeg stortrivdes. Jeg jobber fortsatt i en Menybutikk (har jobbet i Menykjeden i 10 år), og har ennå ikke gruet meg til å gå på jobben en eneste dag. Jeg har helt klart funnet en jobb jeg trives med.

På fritiden er jeg mye sammen med venner og familie, og selvfølgelig Pia. Bor jo sammen med Pia så det er vanskelig å slippe unna 🙂 Vi bruker også mye til på bloggen og youtubekanalen vår, noe vi syns er kjempe moro å holde på med. Jeg bruker også mye tid sammen med kjæresten min, Petter.

Liker også å lese, se på film/serier og hører mye på musikk. Jeg elsker å danse, men bare når jeg er helt alene og ingen kan se meg.
Favoritt seriene mine er Teen Wolf og So you think you can dance. Av musikk hører jeg på alt mulig, men den absolutte favoritten for tiden er Ed Sheeran 🙂

Ellers så er jeg interessert i sminke, hår- og hudpleie, skriving og sang. En av de største drømmene jeg har er å kunne gi ut en bok, og jeg har startet på flere, men aldri klart å fullføre en.

Jeg elsker også å lage mat, og skrev en matblogg før, hvor jeg la ut en oppskrift i uka, pluss en bonus «ting» på søndager. Dette gjorde jeg hver uke i et år. Er ferdig med det nå, men lurer på om jeg skal starte opp igjen i 2015. Så vi får se. Hvis noen av dere vil lese den så er den her.

Så det var litt om meg, håper dere liker bloggen vår 🙂

Følg meg gjerne på Twitter (@miss_moss85) , Instagram (@miss_moss85) og Snapchat (miss_moss85)

3 kommentarer om “Om oss

  1. Anne-Merete sier:

    Hei 😊 Så tilfeldigvis P3 dokumentaren dere var med i nå. Da måtte jeg selvfølgelig søke opp bloggen deres. Keep up the good work. Lykke til med drømmen om å gi ut en kokebok. 😊

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..